<h2>ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ</h2><p>Οι θωρακισμένες πόρτες αλουμινίου προσφέρουν υψηλή λειτουργικότητα και ποιότητα, αφού αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες και εναλλαγές της θερμοκρασίας. </p> <h2>ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ</h2>
Previous Next
PVC
Βοζαΐτης Σπύρος
Συστήματα Αλουμινίου | Αγ. Δημήτριος, Ζάκυνθος

 

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
 
ΡΟΛΑ
 
SERVICE
 
 
Στα συνθετικά κουφώματα, η VEKA,  έχει κερδίσει παγκόσμια φήμη δεν είναι μόνο για την υπέροχη εμφάνιση και την τεχνολογική υπεροχή των συνθετικών κουφωμάτων της, αλλά και για την επικεντρωμένη προσέγγιση του να υποστηρίξει τους πελάτες της - και τους πελάτες των πελατών της - με ένα μοναδικό πακέτο εμπορίας και τεχνικής υποστήριξης.
 

 
 
Η ΚΒΕ θεωρεί τον εαυτό της κάτι περισσότερο από απλό παραγωγό υψηλής ποιότητας συνθετικών διατομών (προφίλ) για πόρτες και παράθυρα.
Θέλει να είναι και είναι ένας δυναμικός συνεργάτης σας ο οποίος δημιουργεί υλικά αλλά και προτείνει λύσεις για όλα τα τεχνικά ζητήματα που απασχολούν την αγορά αλλά και την τελική παράγωγη των πορτοπαραθύρων.
Οι δραστηριότητες της αποβλέπουν στην επιτυχία των συνεργατών μας διότι είναι πλέον συνείδηση ότι μπορούμε να είμαστε επιτυχημένοι ΜΟΝΟ αν οι συνεργάτες μας είναι επιτυχημένοι.